1st Blood

Salam, hi my name amir aka rain, n mcm2 lg name yang merepek. Bukan x besyukur well bcoz ramai sgt yang bekenan nk letak name anak diorang dgn name yg swit `aMir aka prince, ketua , pemimpin` huh? swit ?? =p So aku tepakse menggunekan nick untuk mengelakkan pasan dalam kelas bile dipanggil haha. Kat kolej aku je skang da ade 3 orang 1st name die amir ,so?? Well 1st time membuat blog, x bape nak pro sgt mcm ade orang tu, ehem yang tgh bace ni la haha minx tunjok ajaw ye! sayau ni x bapau nak pandau lagik, so tolong2 la ajau yau `0rg melake `kakaka~

2 Response to "1st Blood"

  1. tingkap says:
    April 28, 2010 at 10:17 PM

    humble pulok daaah...
    wei..asal satu post aje??... update laa wei..

  2. RaiN says:
    May 2, 2010 at 12:49 AM

    saba2 aritu sebok exam la doc haha

Post a Comment